buttons

Подорож у казку

Подорож у казку

11.11.2021

Для маленьких вихованців Центру соціальної підтримки дітей та сімей “Добре вдома” провели захід «Подорож у казку». До дітей завітав інтерактивний ляльковий театр. Це спільна акція Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” та Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей.
Працівники обласної дитячої бібліотеки завжди доводять, що бібліотека – це сучасний творчий та літературний простір. Вони часто проводять безкоштовні майстер-класи та інтерактиви для всіх охочих дітей. Представники Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” вже неодноразово співпрацюють з обласною дитячою бібліотекою, тож запросили працівників бібліотеки завітати до дітей.
Понад 20 діток різної вікової категорії та з непростою долею із захопленням спостерігали за ляльковою виставою, яку підготували працівники бібліотеки. Протягом вистави юні таланти взаємодіяли з акторами та спробували себе у ролі різних персонажів. Як розповіли вихованці соціального центру “Добре вдома”, більшість з них ніколи не були у театрі та не бачили подібні вистави.
Завдяки Міжнародному благодійному фонду Олександра Петровського “Солідарність” бібліотека та театральні вистави запам’ятаються дітям як цікавий, різноманітний та сучасний всесвіт.

uk